Persbericht

Kleinste asfalteermachine ter wereld op de Infra Relatiedagen 2020

Tijdens de Infra Relatiedagen van 4 t/m 6 februari in de Evenementenhal in Hardenberg presenteren wij Ammann asfaltmachines en walsen. Als vertegenwoordiger van het Zwitserse merk Ammann wordt de vernieuwde AFW 150-2 gepresenteerd op stand 643. De kleinste asfalteermachine ter wereld. Deze tweewiel aangedreven machine kan veel handwerk besparen. Met een inbouwbreedte van 0,8-1,30 meter is hij zeer geschikt voor reparatie werk, maar ook voor het asfalteren van wandel en fietspaden. De inbouwbalk is gas verwarmd en laat zich met mechanische hoogte regeling goed bedienen Daarnaast presenteren wij verschillende Ammann tandemwalsen en de ART 280 bandenwals.

 Informatie over Van Dodewaard

Van Dodewaard Machinetechniek B.V. is de specialist voor machines en installaties in de asfalt branche. Met meer dan decennia aan ervaring, van asfalt machines tot asfalt centrales.

Sinds 2019 vertegenwoordigd Van Dodewaard Machinetechniek B.V. het merk Ammann met de verkoop en service van machines voor de asfalt verwerking. Dit programma bestaat uit asfalt afwerkmachines op rupsen en wielen, asfalt walsen, bandenwalsen en asfalt shredders.

Daarnaast zijn we actief in het uitvoeren van onderhoud aan asfalt centrales, maar ook revisie projecten en ombouw van bestaande centrales.

Ga voor meer informatie naar: www.asfalt-machines.nl

Klik hier voor de afbeelding bij het persbericht Infra Relatiedagen 2020

Bereik ons snel en makkelijk

Telefoon
+31-(0)6-10 89 63 92
Bezoekadres
Sint Walburg 14 – 6671 AS Zetten