Over ons

Van Dodewaard Machinetechniek B.V. is de specialist voor machines en installaties in de asfalt branche. Opgestart in 2016 met meer dan een decennia ervaring. Van asfalt-machines tot asfaltcentrales.

Ervaring opgedaan als monteur van asfalt afwerkmachines en walsen. Later uitgebreid naar asfalt centrales. Sinds de start van het bedrijf in 2016 service verlenend aan asfalt machines en asfalt centrales.

Dit gaat van mechanische reparaties, elektrotechnische werkzaamheden, tot complete revisie projecten. Het begeleiden van projecten behoort ook tot de mogelijkheden.

In de afgelopen jaren hebben we meerdere projecten uitgevoerd bij asfaltcentrales waaronder het vervangen van een PR doseer installatie, reviseren van menger aandrijvingen, tot het vervangen van een recyclingtrommel.

Het afdraaien van trommelrollen en slijpen van loopringen aan een droogtrommel is ook een specialisme van Van Dodewaard Machinetechniek.

Montage recycling trommel
Asphalt Paver AFT700

AMMANN

Sinds augustus 2018 vertegenwoordigd Van Dodewaard Machinetechniek B.V. het merk Ammann met de verkoop en service van machines voor de asfalt verwerking. Dit programma bestaat uit asfalt afwerkmachines op rupsen en wielen, asfalt walsen, bandenwalsen en asfalt shredders.

Ammann is een toonaangevende leverancier van asfaltcentrales en machines voor de asfalt verwerking. Het is een Zwitsers bedrijf dat al 150 jaar bestaat. Momenteel is Ammann marktleider op het gebied van asfalt centrales en is wereldwijd vertegenwoordigd.

Klik hier voor meer informatie over Ammann machines

Bereik ons snel en makkelijk

Telefoon
+31-(0)6-10 89 63 92
Bezoekadres
Sint Walburg 14 – 6671 AS Zetten