Tandemwals

Tandemwals

Het programma tandemwalsen van Ammann bestaat uit de ARP 35 en de ARP 95.

De tandemwals ARP 35 heeft een eigen gewicht van 3500kg en de ARP 95 tandemwals weegt ca. 9500kg.

Ammann ‘s ARP 95 draaikrans gestuurde tandemwals maakt indruk met zijn nieuwe, op de bestuurder gerichte functies. Deze tandemwals voldoet aan de hoogste normen van comfort, tevredenheid en veiligheid. Dankzij de gevoelige en precieze FTS Finger-Tip-Steering is de ARP 95 tandemwals extreem wendbaar en flexibel in gebruik.

De complete bestuurders console kan 270 graden worden gedraaid en kan buiten het frame van de cabine worden geplaatst. Dit zorgt voor een optimaal zicht op de randen van de rollen. Verder is de onderzijde van de cabine voorzien van glas wat zorgt voor een goed zicht op het rol oppervlak.

Het multifunctionele display is intuïtief in gebruik. De verdichtingscontrolesystemen ACE-force en ACE-pro ontwikkeld door Ammann verhogen de efficiëntie en kwaliteit van deze tandemwals.

Verder is het watersysteem voorzien van precisie sproeiers. Hierdoor hebben deze tandemwalsen een aanzienlijke besparing op het water verbruik wat leidt tot langere inzetbaarheid. Het vullen van de watertanks gebeurt door een centrale vulaansluiting.

Ook onderhoud uitvoeren aan de Ammann tandemwals ARP 95 is zeer gebruiksvriendelijk. De filters, accu, en olie aflaatpunten zijn naar buiten gebracht en makkelijk te bereiken via de grote deuren.

Verschillende opties tandemwalsen

De Ammann tandemwalsen zijn leverbaar met verschillende opties waaronder: uitvoering als combi wals, kantensnijder, ledverlichting, splitstrooier, etc.

Wilt u meer informatie over Ammann tandemwalsen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel: 06-10 89 63 92.

Bereik ons snel en makkelijk

Telefoon
+31-(0)6-10 89 63 92
Bezoekadres
Sint Walburg 14 – 6671 AS Zetten