Bandenwals

Bandenwals

Ammann bandenwalsen zorgen voor de verdichting op asfalt waar het “kneedeffect” vereist is voor een optimale verdichting.

Met een bedrijfsgewicht van 3.200 kilogram is de ART 35 T4i de lichtste bandenwals in het Ammann-portfolio.

Verder in het programma: de Ammann ART 240 met hydro mechanische aandrijving en de ART 280 met hydrostatische aandrijving.

Het nieuwste type bandenwals van Ammann de ART 280 is uitgerust met een nieuwe cabine en een uniek ballastsysteem dat snel en efficiënt kan worden aangepast. Een ander voordeel is het onderhoudsgemak van de machine.

Met het modulaire, eenvoudig te vullen ballastsysteem kan het gewicht van de bandenwals variabel worden aangepast van 9 tot 28 ton. Dit verhoogt de wielbelasting van 1.125 kg naar 3.500 kg.

Het air-on-the-run systeem maakt een comfortabele aanpassing van de bandenspanning vanuit de cabine mogelijk. Dankzij het ballastsysteem en banden regelsysteem, kan de bestuurder eenvoudig de belangrijkste factoren regelen en bijstellen van de bandenwals.

De nieuwe cabine is ruim en rustig. De bestuurdersstoel is 170 ° draaibaar en zorgt voor een moeiteloos zitcomfort. Het multifunctionele display kan intuïtief worden bediend, zodat zelfs minder ervaren machinisten het snel kunnen verwerken. De cabine biedt optimaal zicht rondom, waardoor de veiligheid op de bouwplaats toeneemt.

De Deutz motor voldoet aan de Tier 4f en de EURO 4-norm en is uitgerust met EGR-, DOC- en SCR-technologie.

Wilt u meer informatie over Ammann bandenwalsen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel: 06-10 89 63 92

Bereik ons snel en makkelijk

Telefoon
+31-(0)6-10 89 63 92
Bezoekadres
Sint Walburg 14 – 6671 AS Zetten