Asfaltwals

Asfaltwals

Het aanbod asfaltwalsen begint bij de ARX12 met een gewicht van ca. 1400kg en loopt door tot de ARX110 met een gewicht van ca. 11.000kg

De Ammann ARX Tier 4f asfaltwals biedt functies en voordelen voor maximale productiviteit op locatie. Bovendien voldoet het aan de eisen van Tier 4f-emissienorm.

Beide rollen aangedreven en uitgevoerd met vibratie assen is standaard, en zorgt voor optimale verdichtingsresultaten. De elektronische rijhendel regelt de soft start en stop. Verder gebruiksgemak wordt geboden door het trillingvrij gemonteerde bestuurdersplatform en de intuïtief gerangschikte bedieningselementen. Zelfs onervaren gebruikers kunnen efficiënt en met hoge kwaliteit werken.

De ARX 12 is gemaakt van hoogwaardige en duurzame componenten die de eigendomskosten van de machine tijdens de levensduur verlagen. Het is een betrouwbare, economische en veilige machine met een laag brandstofverbruik.

De ARX asfaltwals is ook leverbaar als een combi-wals. Hierdoor ontstaat er een asfaltwals met een normale walsrol en een bandenstel. Door het kneedt effect van de banden kunnen ook moeilijke mengsels verdicht worden. De rubberen wielen passen zich aan het oppervlak aan en drukken de naden en randen optimaal samen.

De Ammann ARX knik gestuurde asfaltwals is leverbaar met veel opties bijvoorbeeld kantensnijder, split-strooiers, led werkverlichting en asfalt temperatuur meter.

Wilt u meer informatie over een Ammann asfaltwals? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel: 06-10 89 63 92

Bereik ons snel en makkelijk

Telefoon
+31-(0)6-10 89 63 92
Bezoekadres
Sint Walburg 14 – 6671 AS Zetten