Asfaltafwerkmachines

Asfaltafwerkmachines

Ammann asfaltafwerkmachines op wielen kenmerken zich door de hoge mobiliteit en snelle verplaatsing. De machines zijn toegelaten op de openbare weg en kunnen zich zo snel door de steden verplaatsen. Het zijn de ideale machines voor reparatie werk. Maar ook grote inbouw hoeveelheden zijn geen probleem voor deze machines.

De kleinste asfaltafwerkmachine ter wereld: de AFW150-2 Deze twee wiel aangedreven machine kan veel handwerk besparen. Met een inbouwbreedte van 0,8-1,30 meter is hij zeer geschikt voor reparatie werk maar ook voor het asfalteren van wandelpaden. De inbouwbalk is gas verwarmd en laat zich met mechanische hoogte regeling goed bedienen.

De city class asfaltafwerkmachine op wielen de AFW400-3 is 4 wiel aangedreven en heeft een transport snelheid van 15km/h. Met een binnen draaicirkel van slechts 2,51 meter is hij uiterst wendbaar. De materiaalstroom door de asfaltafwerkmachine is optimaal gedeeld door twee onafhankelijke ladderkettingen. Bovendien zijn de ladderkettingen en verdeelwormen proportioneel geregeld wat zorgt voor een perfect homogene inbouw.

De grootste mobiele asfaltafwerkmachines zijn de AFW600-3 en de AFW700-3. Deze machines zijn op alle wielen aangedreven. Het systeem zelf zorgt voor een optimale krachtoverbrenging op de voorwielen. Ammann premium class asfaltafwerkmachines op wielen hebben hetzelfde bedienconcept als de rupsmachines. Met PaveManager2.0 beschikt men over een prachtig besturingssysteem met tal van automatische functies.

Mogelijkheden asfaltafwerkmlachines

De Ammann asfaltafwerkmachines op wielen zijn leverbaar met tal van opties waaronder: verschillende afwerkbalken, volwaardige cabine, led nachtverlichting, hydraulische kantschotten etc.

Wilt u meer informatie over Ammann asfaltafwerkmachines op wielen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel: 06-10 89 63 92

Bereik ons snel en makkelijk

Telefoon
+31-(0)6-10 89 63 92
Bezoekadres
Sint Walburg 14 – 6671 AS Zetten