Asfalt shredder

Asfalt shredder

De Ammann RSS 120-M is een asfalt shredder, metaalafscheider en zeefmachine in één.

De shredder is geschikt voor het bewerken van gefreesd asfaltmateriaal of asfalt schollen. De zachte verwerkingsmethode voorkomt materiaal verbrijzeling in het basismateriaal en vermindert zo de toename van het fijne korrelgehalte in het gerecycleerde materiaal. Deze shredder behandeling zorgt ook voor het behoud van waardevolle bitumen in de grove fractie.

De Ammann RSS 120-M is ontwikkeld om te vervoeren met een normale dieplader en heeft een transport breedte van 2,55meter. De asfalt shredder is binnen 15 minuten gereed voor gebruik omdat hij volledig hydraulisch uitklapt. Met het rupsonderstel beheerst hij zelfs moeilijk terrein.

Een enkele operator kan deze machine besturen en afstellen met de langzaam draaiende, elektrisch aangedreven en tegengesteld draaiende shredderassen. De RSS 120-M is uitgerust met shredderassen met verwisselbare slijtdelen. De gepatenteerde technologie vermindert het stroomverbruik aanzienlijk, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de brandstofkosten.

De machine is grotendeels elektrisch aangedreven. Electromotoren zorgen voor continu shredderen en zeven, ongeacht de werkomgeving. De machine heeft een productiecapaciteit van 120 ton/uur voor freesmateriaal en een 75 ton/uur voor schollen.

Het heeft ook milieuvriendelijke functies, zoals stofreductie en minimale geluids- en uitlaatemissies.

Bij het ontwerp van de Ammann RSS 120-M is speciale aandacht besteed aan onderhoudsgemak en veiligheid. Alle shredder- en schermparameters kunnen op afstand worden bestuurd en aangepast, zodat de machine snel kan worden ingesteld om verschillende soorten materiaal te verwerken.

Routine-onderhoud is eenvoudig. Bovendien zijn alle onderdelen en componenten gemakkelijk toegankelijk voor reparatie of onderhoud. Ook het wisselen van zeefdekken is geoptimaliseerd wat daardoor een eenvoudige handeling geworden is.

Bereik ons snel en makkelijk

Telefoon
+31-(0)6-10 89 63 92
Bezoekadres
Sint Walburg 14 – 6671 AS Zetten